MUSIC

Begeleiding

Gert Jan begeleidt regelmatig zangers of zangeressen bij hun optredens of opnamens.

Hier is een voorbeeld waarbij hij Jennifer Terwel begeleid. Ze deed hier via Youtube auditie voor een musical masterclass. 

Ze zingt hier "How did we come tot this" uit de musical "The Wild Party".  Kijk voor meer hierover ook eens op thepianoman.nl!

Componeren

Gert Jan doet regelmatig schrijf- en arrangeerklussen, waaronder de musical Abeltje en De Avonturen van Oliver Twist. Ook voor de huidige band Stretto schrijft Gert Jan nieuwe nummers. 

Stretto

Stretto is een muzikaal en akoestisch trio uit de regio Alkmaar bestaande uit:

Jennifer Terwel – Zang
Gerben van de Poppe – Gitaar/Zang
Gert Jan van der Kamp –Piano/Backingvocal 

Stretto’s repertoire is variërend zodat er voor jong en oud bekende nummers bij zitten.
Ze spelen vooral Engelstalige soul, pop, 70’s, 80’s, easy-listening en enkele Nederlandstalige nummers.
Ook hebben ze eigen nummers uitgebracht die o.a. te luisteren zijn op YouTube, Spotity, Apple Music! 

MUSICALS

 

Musicals instuderen en begeleiden is iets wat hij graag doet. Samen met het orkest, de spelers, de regie en alle andere betrokken mensen een mooi eindproduct neerzetten is iets geweldigs. De afgelopen jaren heeft Gert Jan de musicals Narnia, De Drie Musketiers en Ciske de Rat, Hairspray en The Wiz begeleid. Bij de laatste twee producties  was Gert Jan hierbij als repetitor onderdeel van het artistiek team. In maart 2019 wordt de musical Bad Girls op de planken gebracht!

Koor

 

Gert Jan is muzikaal leider van close harmony zanggroep Encore. Encore treedt regelmatig op in kerkdiensten, bij trouwerijen en andere gelegenheden.