MUSIC

Begeleiding

Gert Jan begeleidt regelmatig zangers of zangeressen bij hun optredens of opnamens.

Hier is een voorbeeld waarbij hij Jennifer Terwel begeleid. Ze deed hier via Youtube auditie voor een musical masterclass. 

Ze zingt hier "How did we come tot this" uit de musical "The Wild Party".  Kijk voor meer hierover ook eens op thepianoman.nl!

Componeren

Gert Jan doet regelmatig schrijf- en arrangeerklussen. Een grote klus waar hij op dit moment mee bezig is, is het schrijven van de muziek voor de musical Abeltje.

LATERNA MAGICA

 

Dit doorgewinterde trio bestaat uit 

Karin Dijkstra (zangeres, mezzosopraan), Marieke van den Houten (verhalenvertelster en zangeres) en

Gert Jan van der Kamp (piano)

Laterna Magica brengt verhalen en muziek samen in hartverwarmende voorstellingen.

MUSICALS

 

Musicals instuderen en begeleiden is iets wat hij graag doet. Samen met het orkest, de spelers, de regie en alle andere betrokken mensen een mooi eindproduct neerzetten is iets geweldigs. De afgelopen jaren heeft Gert Jan de musicals Narnia, De Drie Musketiers en Ciske de Rat, Hairspray en The Wiz begeleid. Bij de laatste twee producties  was Gert Jan hierbij als repetitor onderdeel van het artistiek team. In maart 2019 wordt de musical Bad Girls op de planken gebracht!

Koor

 

Gert Jan is muzikaal leider van close harmony zanggroep Encore. Encore treedt regelmatig op in kerkdiensten, bij trouwerijen en andere gelegenheden. 

© 2023 by Effection, Music For Media. Proudly created with Wix.com

  • LinkedIn Social Icon
  • SoundCloud Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now